Om oss

Vi är din tandläkare i Malmö

Välkommen! Vi är en tandläkarmottagning som alltid sätter patienten i första rummet. Det sker genom att vi alltid håller rimliga priser, att vi har de mest generösa öppettiderna och genom att vi alltid sätter säkerheten först. Att vi växer så att det knakar är ett ett bevis på att vårt sätt att arbeta fungerar. Vi får ständigt nya kunder och de som väljer oss tenderar också att återkomma i en större utsträckning. Det är inspirerande och glädjande!

Vi är en tandläkare för alla. Som exempel på detta kan vi nämna tandläkarskräck. Vi har lång vana av att behandla personer som lider av denna åkomma - och vi har massor av goda vitsord från dessa. Nyckeln är att ta sig tid. Vi behandlar, vi informerar om vad som sker och vi avbryter om någonting känns konstigt eller läskigt. Vi är alltid beredda att ta ett steg tillbaka för att sedan kunna ta oss framåt. Det är nyckeln till att behandla personer som känner stark motvilja - eller rädsla - för att besöka en tandläkare.

Vi använder oss av modern utrustning och teknik. Vi är heller inte främmande för att implementera nya metoder och behandlingar i vår verksamhet. Exempelvis Invisalign - en osynlig tandställning - är ett exempel på detta. Naturligtvis så är alla behandlingar vi utför baserade på forskning och vetenskap. Vi utför aldrig någonting som inte är säkert.

Material som används i samband med behandlingar och ingrepp håller högsta kvalitet och klass. Vi betalar hellre mer pengar för högre kvalitet då det leder till mer hållbara resultat och större trygghet för våra patienter. Vi jagar inte pengar genom billigare lösningar!

Välkommen att kontakta oss redan idag så bokar vi in en tid för dig!


Din tandläkare i Malmö