Övriga behandlingar

Tandvård i Malmö av högsta klass

Vi är en tandläkarmottagning i Malmö som erbjuder alla tänkbara behandlingar. Vårt mål är att alltid erbjuda undersökningar, behandlingar och ingrepp av absolut högsta klass och att göra det till rimliga priser. Vi baserar våra behandlingar på forskning och vetenskap och vi använder oss av högteknologisk utrustning. All vår personal är välutbildad och erfaren.

Material som används är svensktillverkat och av högsta kvalitet. Det kostar lite mer, men vi kommer aldrig att förvandlas till en tandläkarmottagning som jagar de lägsta priserna. Det går ut över våra patienters säkerhet och den risken tar vi inte. God kvalitet kostar, så enkelt är det.

Inom kort kommer vi att kunna erbjuda mer heltäckande tjänster. Detta då vi flyttar in i våra nya lokaler i centrala Malmö. Inom samma tak kommer vi att kunna undersöka, ge behandlingar, utföra tandtekniska moment och genomföra tandkirurgi. Lokalerna är fräscha, rymliga och utrustade med ny teknologi - allt för att du som patient ska kunna få en smidigare väg till friska tänder.

Våra behandlingar

Här nedan följer ett axplock av de behandlingar vi erbjuder utöver Invisalign:

  • Tandimplantat. Är du intresserad av tandimplantat? Boka in en tid för en fri konsultation där vi går igenom dina förväntningar och där vi förklarar för- och nackdelar med lösningen. Vi tar även röntgenbilder i syfte att se om du är en lämplig kandidat. Tandimplantat är den bästa lösningen vid tandlossning, men den är inte bäst för alla. För att implantaten ska fästa - och tas upp av kroppen - så krävs ett starkt käkben. I vissa fall kan vi stärka upp detta, men i andra fall så kan andra lösningar - tandproteser, exempelvis - vara bättre alternativ.

    Om du är en lämplig kandidat för tandimplantat så sker operationen med din säkerhet i åtanke. Vi gör rätt redan från början, detta av vishet då vi vet att ett felaktigt ingrepp är svårt att korrigera i framtiden. Vi ser, helt enkelt, till att dina tandimplantat fungerar precis som dina ordinarie tänder i framtiden.

  • Ersätta tänder: Har du tappat en tand - eller flera stycken? Vi har massor av alternativ då det kommer till att ge dig ett komplett leende igen. Genom tandbroar, tandfasader, proteser och tandbryggor kan vi återskapa din tandrad. Varje behandling föregås av en noggrann undersökning där vi - tillsammans med dig - går igenom ingreppet, vilka alternativ som finns samt hur dina förväntningar ser ut.

  • Estetisk tandvård: Ett leende ligger ofta till grund för hur man uppfattar en annan människa. Många drar sig för att visa upp sina tänder som en följd av snedhet, gluggar, glipor och missfärgningar. Vi har lång vana av estetisk tandvård och kan erbjuda allt från Invisalign till tandblekningar - som antingen kan utföras på plats av oss eller av dig i ditt eget hem. Vi ger dig chansen att möta världen med ett leende!

  • Tandkirurgi: Tandkirurgi kan se annorlunda ut och användas vid olika problem. Rotfyllningar, tandfyllning, tandimplantatsoperationer, operationer av visdomständer och så vidare. Våra tandkirurger är utbildade och klarar av alla tänkbara ingrepp. En sak som gör skillnad är att vi erbjuder smärtfria behandlingar. Vi använder alltid lokalbedövning och du som patient kommer inte att uppleva någon smärta överhuvudtaget.

Det var ett litet axplock av vad vi erbjuder. Vi har hög kompetens och vi anpassar alltid våra behandlingar efter vilket problem som patienten har och efter vilka förutsättningar som finns. Patienten är alltid i första rummet. Både vad gäller säkerhet och upplevelse.

Bra tandvård i centrala Malmö